Τρόποι Πληρωμής

 

ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Μπορείτε να εξοφλήσετε κάνοντας κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας. Προσοχή, η επωνυμία του καταθέτη που θα αναγράψετε, πρέπει να ταυτίζεται με την επωνυμία με την οποία έχει γίνει η παραγγελία.
 
Ο τραπεζικός λογαριασμός της Εταιρείας είναι:
 
EUROΒΑΝΚ: 0026.0440.04.0200.422944
ΙΒΑΝ: GR63 0260 440 00000 40 200 422 944

 
Δικαιούχος λογαριασμού: EPIC SILK Μονοπρόσωπη Ι.Κ.Ε.
 


ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Υπάρχει η δυνατότητα αγοράς του προϊόντος μέσω αντικαταβολής με επιβάρυνση 2 ευρώ για την Ελλάδα. Η εξόφληση πραγματοποιείται με μετρητά στον υπάλληλο της μεταφορικής εταιρείας.

 

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΚΑΡΤΑ


Οι αγορές που πραγματοποιούνται μέσω του www.epicties.net γίνονται εντός Ελλάδος με την χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας υπό την προϋπόθεση νόμιμης χρήσης αυτής. Oι κάρτες οι οποίες είναι αποδεκτές από την συνεργαζόμενη τράπεζα EUROBANK είναι οι Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro όλων των τραπεζών. Η Εταιρεία έχει υιοθετήσει διαδικασίες, οι οποίες προφυλάσσουν τα προσωπικά δεδομένα, που οι χρήστες παρέχουν μέσω της ιστοσελίδας. Η σύνδεση των χρηστών στην ιστοσελίδα είναι ασφαλής, διότι χρησιμοποιείται τεχνολογία ψηφιακής πιστοποίησης της VeriSign σε ό,τι αφορά το περιβάλλον της τράπεζας. Εάν η συναλλαγή σας δεν ολοκληρωθεί λόγω στιγμιαίου προβλήματος του λογισμικού, βλάβη της κύριας μνήμης ή διακοπής πρόσβασης στην σελίδα τότε θα πρέπει να ξαναπροσπαθήσετε. Τα παραπάνω αποτελούν ενδεικτικές μόνο περιπτώσεις μη ολοκλήρωσης τραπεζικής συναλλαγής και όχι εξαντλητική λίστα.

 

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ PayPal

 

Εξοφλήστε άμεσα και με ασφάλεια την παραγγελία σας στο κατάστημά μας, με την εγγύηση του παγκοσμίου κύρους συστήματος συναλλαγών PayPal. Απλά κάνετε κλικ στον ακόλουθο σύνδεσμο:

 

https://www.paypal.me/epicties