Πληροφορίες Παράδοσης

                                                         

 

Σε αντίθεση με τη συνήθη πρακτική στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου, εμείς στην EPIC δεν κερδίζουμε από τη μεταφορά των προϊόντων μας προς τον πελάτη. Για το λόγο αυτό, καταφέραμε να ενσωματώσουμε το μεταφορικό κόστος στις τιμές των προϊόντων μας, για παραδόσεις σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας.

Μέσω της σταθερής και δοκιμασμένης συνεργασίας μας με εταιρεία ταχυμεταφορών, εγγυόμαστε παράδοση της παραγγελίας σας εντός 1-2 εργασίμων ημερών για τις περιοχές της Αττικής και των μεγάλων αστικών κέντρων και 2-3 εργασίμων ημερών για τις υπόλοιπες, πιο απομακρυσμένες, περιοχές της χώρας. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας περιλαμβάνει κέντημα σε γραβάτα ή μαντήλι, υπάρχει χρονική επιβάρυνση 2-3 ημερών.  Οι παραπάνω χρόνοι παράδοσης, επιτυγχάνονται υπό φυσιολογικές συνθήκες και είναι δυνατόν να τροποποιηθούν εξαιτίας εκτάκτων καταστάσεων, όπως αργίες, θεομηνίες, απεργίες κλπ. Σε κάθε τέτοια περίπτωση, θα ενημερώνεστε άμεσα και υπεύθυνα από την εταιρεία μας για την εξέλιξη της παραγγελίας σας.

Για αποστολές σε όλες τις υπόλοιπες χώρες εκτός Ελλάδας, υπάρχει δωρεάν χρέωση για παραγγελίες άνω των 100 ευρώ και σταθερή χρέωση 27 ευρώ για μικρότερες παραγγελίες. Ο χρόνος παράδοσης για τις περισσότερες χώρες του κόσμου είναι συνήθως 3-6 εργάσιμες ημέρες.