Η εταιρεία μας

Είμαστε μία νεοσύστατη, οικογενειακή και αμιγώς ελληνική εταιρεία πώλησης χειροποίητων γραβατών υψηλής ποιότητας και αισθητικής, από φυσικό μετάξι, σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές. Αυτό επιτυγχάνεται πρωτίστως μέσα από τη σταθερή και χωρίς μεσάζοντες συνεργασία μας με ελληνικές παραγωγικές μονάδες, καθώς και από την αξιοποίηση της τεχνολογίας και τα χαμηλά λειτουργικά έξοδα που προσφέρει ένα  κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου. Τα πλεονεκτήματα αυτά, μαζί με την ανέλπιστα θερμή υποδοχή των προϊόντων μας απ' όλους εσάς, μας ανέδειξαν σύντομα ως ένα από τα κορυφαία on-line καταστήματα πώλησης αποκλειστικά γραβατών, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.

 

 Ξεκινούμε τη συνεργασία μας με παραγωγούς από το Σουφλί του Νομού Έβρου, την αλλοτινή «πόλη του μεταξιού» και αναζητούμε διαρκώς το καλύτερο φυσικό προϊόν για τις γραβάτες μας, μαζί με τους μύστες της σηροτροφίας, που διατηρούν ζωντανή ακόμα μια παράδοση χιλιετιών. Παράλληλα πειραματιζόμαστε με νέες τεχνολογίες συνθετικών νημάτων, που διατηρούν όλα τα θετικά στοιχεία του μεταξιού και δίνουν γραβάτες εφάμιλλης υφής, από τους κορυφαίους τεχνίτες του είδους.

 

Επιλέξαμε για όνομα τον αρχαίο ελληνικό όρο «έπος», που χαρακτηρίζει το μεγαλειώδες έργο τόσο σε έκταση όσο και σε θεματογραφία. Η ύπαρξη εκατοντάδων μοναδικών σχεδίων γραβατών από όλο το φάσμα των χρωμάτων και μοτίβων και ο διαρκής εμπλουτισμός τους με νέα, δικαιώνουν την επιλογή του ονόματος αυτού. Το «επικό» όμως δεν μπορεί να είναι και μαζικό. Αναγνωρίζουμε ότι η αγορά γραβατών κατακλύζεται από μαζικά παραγόμενα και βιομηχανοποιημένα προϊόντα και αντιστεκόμαστε συνειδητά στην τάση αυτή. Κάθε χειροποίητη γραβάτα που προσφέρουμε είναι ραμμένη στο χέρι από εξειδικευμένους ράφτες, μια ιεροτελεστία που απαιτεί χρόνο, αλλά δίνει στις γραβάτες μας την μοναδικότητα και την απαράμιλλη φόρμα που τις κάνει να αμέσως να ξεχωρίζουν.

 

 Πιστεύουμε ότι η ταχύτητας εκτέλεσης μιας παραγγελίας διαδραματίζει καταλυτικό ρόλο στην διαμόρφωση της αντίληψης του πελάτη ως προς μελλοντικές on-line αγορές του. Για το λόγο αυτό διατηρούμε σε στοκ κάθε στιγμή επαρκές απόθεμα όλων των γραβατών που προσφέρουμε και φροντίζουμε να εμφανίζουμε διαθεσιμότητα μόνο των προϊόντων που υπάρχουν ως φυσικό απόθεμα στην αποθήκη μας. Παράλληλα συνεργαζόμαστε με σωστούς επαγγελματίες του χώρου των ταχυμεταφορών, προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι η παραγγελία σας θα εκτελεστεί σωστά και στο χρόνο που σας υποσχόμαστε.

 

Φιλοδοξούμε να επαναπροσδιορίσουμε την αξία της χειροποίητης γραβάτας στο ντύσιμο του σύγχρονου άνδρα, προσφέροντας επιλογές για κάθε στυλ, διάθεση και περίσταση.